The Ron Paul Chronicles

— Eerder berichtten we al dat Jon Huntsman zijn pijlen vanaf nu op Ron Paul richt. Gisteren verscheen er een nieuwe campaign ad op internet waarin de Huntsman-campagne uitspraken van Paul op een rijtje zet op de muziek van The Twilight Zone. Dat de standpunten van de Texaan soms afwijken van wat de meeste mensen denken, was al bekend. In deze webvideo staan zijn extreemste standpunten over  andere Skull & Bones, de nutteloze Amerikaanse burgeroorlog en Hamas op een rijtje. Met al deze uitspraken op een rijtje is het te begrijpen dat de kritiek op de verkiesbaarheid van Ron Paul aanzwelt.

Ron Paul: “I’m pretty electable”

Ondertussen doet Ron Paul zijn best om duidelijk te maken dat hij wel degelijk verkiesbaar is. Gisteren schoof hij aan bij CNN’s State of the Union.

I’ve been pretty electable. I was elected twelve times once people got to know me in my own Congressional district.

Ook de kritiek dat zijn standpunten buiten de mainstream politieke stromingen liggen werpt hij verre van zich.

I would say I’m pretty mainstream. I think the people who are attacking me right now are the ones who can’t defend their records and they’ve been all over the place. They’ve been flip-flopping, and they’re having a little problem finding a flip-flop on me.

Ron Paul lijkt in Iowa gelijkt te krijgen wat betreft zijn verkiesbaarheid. In de laatste peiling van Public Policy Polling staat de Texaan nog altijd eerste, op de voet gevolgd door Mitt Romney en Rick Santorum. Ron Paul heeft er dan ook alle vertrouwen in dat hij kan winnen in Iowa. En wie weet wat er dan mogelijk is voor de afgevaardigde. <<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *