Stephen Colbert komt met 'major anouncement'

We berichtten eerder vandaag al over het feit dat Stephen Colbert, anchorman van The Colbert Report en geen officiële kandidaat, het in de peilingen in South Carolina beter doet dan Jon Huntsman. Dit is ook bij Colbert zelf niet onbekend gebleven. In zijn fake news show van besteedde hij hier dan ook uitgebreid aandacht aan.

_

Aan het einde van zijn aandacht voor dit onderwerp kondigde Colbert aan in zijn show van morgen met een belangrijke mededeling te komen.

Mocht hij toch mee willen doen in South Carolina, is het niet bekend ten koste van wie het zou gaan. Waarschijnlijk zit zijn grootste aanhang tussen de jongeren. Als dat het geval zou zijn, zou dat slecht nieuws zijn voor Ron Paul. De Texaan is vooralsnog de populairste kandidaat onder de jongeren en is buiten zijn eigen basis niet acceptabel als kandidaat.

Zou Stephen Colbert zich kandidaat stellen in South Carolina? Het zou in ieder geval wel vuurwerk opleveren. Voor het geld hoeft hij het niet te laten, hij heeft immers al zijn eigen Super PAC. <<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *