Shaq: Chris Christie for governor

Chris Christie is een van de mensen die hoopt de Republikeinse presidentskandidaat te worden. Maar voordat hij zich op het Witte Huis kan richten, moet hij eerst zijn herverkiezing als gouverneur van New Jersey veilig stellen.

Op 5 november kiezen de inwoners van de Garden State hun nieuwe gouverneur. Dat is nu nog Chris Christie en hij neemt het op tegen Democraat Barbara Buono (en vijf andere kandidaten waarvan geen serieuze tegenstand verwacht mag worden). En hoewel zijn herverkiezing bijna een formaliteit is (hij staat gemiddeld ruim 25 procent voor op zijn Democratische tegenstander), zet Christie toch grof geschut in. Niemand minder dan voormalig basketballegende Shaquille O’Neal spreekt in een spotje zijn steun uit voor de Republikein.

I don’t endorse many politicians. But Chris Christie is different.

Volgens O’Neal’s eigen woorden werkt Chris Christie mee om banen naar de zwakke buurten van steden in New Jersey te brengen, ondersteunt hij kinderen in de getto’s en zorgt hij voor beter onderwijs in Shaq’s geboortestaat. En dat maakt hem volgens deze reus een goed mens.

Excuse me, a great man.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *