Rick Perry woont aan Main Street

— Eerder berichtten we al dat Mitt Romney rekent door Barack Obama aangevallen te worden op zijn verleden als durfkapitalist. Zo lang hoeft de voormalig gouverneur van Massachusetts gelukkig niet te wachten. Het is Rick Perry die in zijn nieuwe campaign ad het Wall Street-verleden van Romney aanvalt. Maar niet alleen Big Mitt is de klos, ook de lobbywerkzaamheden van Newt Gingrich liggen onder vuur.

Which Street?

De keuze die de kiezers in Iowa hebben is terug te brengen tot drie straten. Romney is de kandidaat van Wall Street, Gingrich de kandidaat van K Street – een conglomeratie van lobbykantoren en think tanks in Washington D.C. De gewone man kan maar beter stemmen op Rick Perry, de outsider van Main Street. De Texaan blijft zich positioneren als een outsider die het gelukt is om miljoenen banen creĆ«ren in Texas.

Rick Perry heeft al een keer hoog gestaan in de peilingen. Ondanks dat zijn steun die de laatste twee maanden rond de zeven procent blijft hangen hoopt de Texaan nog steeds op een goed resultaat in de peilingen. Daarvoor moet er nog een hoop gebeuren. Dat er een hoop kan gebeuren in twee weken weten we. Twee weken geleden deed Herman Cain immers nog mee. <<

One thought on “Rick Perry woont aan Main Street

  1. Als je naar het gouverneurschap van Perry kijkt, wordt meteen duidelijk dat deze King Of Crony Capitalism bij uitstek een vertegenwoordiger van K Street is. Hij is in dat opzicht nog veel erger dan Gingrich. Perry is, vrees ik, corrupt, maar hij speculeert erop dat de kiezers zijn verhalen over Main Street zullen geloven door veel aandacht te besteden aan zijn jeugd op de pachtboerderij, maar na Perry’s amnestieverhalen en de semi-verplichte vaccinatie van 12-jarige meisjes in Texas vertrouwt men hem niet meer. Gelukkig heeft Perry slechts geringe verbale talenten, en dus zal het niets worden met die campagne.

    Overigens heeft USA Today een interessante Candidate Match Game:
    http://www.usatoday.com/news/politics/candidate-match-game
    Ik kwam bij Romney uit. Ik dacht aanvankelijk dat dit een vergissing was, maar na drie keer invullen bleek Romney nog steeds verreweg de meest geschikte kandidaat voor mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *