Ook Romney wil ludiek zijn

Jon Huntsman heeft ScaredMittless.com, de Democratic National Convention heeft WhichMitt.com en MittvsMitt.com, maar van Romney hadden we nog niets gehoord in dit ludieke geweld. Tot gisteren. Gisteren lanceerde de Romney-campagne de website FortyFore.com.

Barack Obama is de 44ste president van de VS, maar forty-fore schrijf je eigenlijk fourty-four. Fore is de waarschuwingskreet van golfers als het er op lijkt dat hun bal richting een ander persoon vliegt. Sinds zijn aantreden als president heeft Obama geregeld gezegd dat hij ..

.. will not rest until every American who is able and ready and willing to work can find a job.

De indruk die Romney wil wekken is dat Obama eigenlijk vooral aan het golfen is in plaats van het land leiden. Hij roept iedereen op om – door middel van een donatie aan Romney’s campagnekas – er voor te zorgen dat Obama permanent op vakantie mag.

By donating $18, you can help us put President Obama on a permanent vacation. We cannot afford another round of President Obama’s failed leadership

It’s time to have a president whose idea of being “hands on” doesn’t mean getting a better grip on the golf club

Waar Huntsman en de DNC zich vooral richten op het gedraai van Romney, richt de Romney-campagne zich op (volgens Romney) Obama’s afwezige leiderschap tijdens de laatste politieke en economische crisis’. Er is al eens eerder een president weggezet omdat hij tijdens een partijtje golf werd weggezet, maar het is nog maar de vraag of deze site dezelfde vernietigende indruk kan hebben als de beelden van George W. Bush op de golfbaan. Now watch this drive. <<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *