Liz Cheney ‘approved this message’

Liz Cheney moet het zo langzamerhand beu zijn. De strijd met haar zus (over het homohuwelijk) kan alleen nog maar mis gaan (wie er ook gelijk krijgt – niet eens heeft) en de beschuldigingen dat ze helemaal geen roots in Wyoming heeft (ze woonde vooral in New York) dreigen haar de das om te doen. Dus doet ze wat alle politici doen: ze koopt televisietijd. Een ad dus, maar dan wel zoveel mogelijk zonder Liz. Want waar Liz is, is nu even vuur.

Dus laat Cheney zichzelf verkopen door haar drie dochters die keurig de familiegeschiedenis in The Cowboy State van de autocue aflezen. Bijna net zo goed als Obama. Wel zo veilig. Het is overigens niet de eerste ad van Cheney in de strijd om de senaatszetel van Wyoming. Sterker: het thema van beide ads is nauwelijks verandert. Ook in de eerste ad komt de geschiedenis van de Cheneys in Wyoming aan bod – niets nieuws onder de zon. Nu vertelt Liz wel zelf over haar overgrootvader en overgrootmoeder – de eerste vrouwelijke deputy sheriff in de staat.

Wil ik u nog een grafiek niet onthouden: de scores van de familie op sociale media. Liz, druk campagnerend, zoals de Vlamingen zeggen, trekt een flinke piek in de grafiek na haar fittie met d’r zus. Die ‘profiteert’ daar ook van en krijgt haar dosis aandacht, maar kampioen aandachttrekken is toch papa Dick. Logisch – als pater familias en voormalig vice-president niet zo vreemd – je leeft al snel onder een vergrootglas. En: hij publiceerde vorige maand zijn memoires over zijn conditie (hijw as doodziek) met zijn cardioloog als co-auteur. Altijd goed voor een paar extra tweets.

Twitter Analytics by Topsy. Search Hashtags, Sentiment & Trends

One thought on “Liz Cheney ‘approved this message’

  1. Pingback: Exit Liz Cheney | ElectionDeskUSA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *