Jon Huntsman: Ron Paul is 'unelectable'

— Jon Huntsman moet iets doen om zich terug te vechten in de strijd om de Republikeinse nominatie. Lange tijd heeft de voormalig gouverneur van Utah zich in zijn campagne gepresenteerd als een consequent alternatief van Mitt Romney. Deze strategie heeft niet gewerkt. Ondanks het wijzen op het gedraai van Big Mitt op veel standpunten, zijn de Romney-stemmers nooit overgelopen naar Huntsman. Tijd om het roer om te gooien.

Ron Paul

In zijn laatste campaign ad gaat Huntsman hard in op Ron Paul. Paul is de laatste weken aan een opmars bezig. In Iowa is de Texaan samen met Romney de front runner, terwijl hij ook in New Hampshire gestegen is naar de tweede plaats. En dat maakt het voor Huntsman – die alles op deze first-in-the-nation primary heeft gezet – extra pijnlijk.

De aanval van Huntsman komt op een punt waarop Ron Paul de laatste twee weken sowieso al in de problemen zit: zijn nieuwsbrieven uit de jaren ’80 en ’90. Iemand die zulke dingen opschrijft, is volgens Huntsman niet verkiesbaar. Dat vindt de voormalig diplomaat wel van zichzelf. Nu nog mensen vinden die het met Huntsman eens zijn. <<

2 thoughts on “Jon Huntsman: Ron Paul is 'unelectable'

  1. Pingback: The Ron Paul Chronicles - ElectiondeskUSA | ElectiondeskUSA

  2. Pingback: Ron Paul trapt na - ElectiondeskUSA | ElectiondeskUSA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *