Jimmy Carter geeft raad

I think that the best political approach for him even now would be to let the people know that he was bold and knowledgeable and politically courageous.

— Jimmy Carter┬á– president van 1977 tot 1981 – geeft president Obama een wijze raad mee op weg naar de verkiezingen van 2012. Bij de verkiezingen van 1980 won toenmalig president Carter slechts 44 van de 538 kiesmannen, waardoor hij de verkiezingen verloor van Ronald Reagan. <<

2 thoughts on “Jimmy Carter geeft raad

  1. De man van ‘hope’ en ‘change’ moet volgens zijn partijgenoten voluit ‘negatief’ gaan in de campagne anders gaat hij het niet redden:

    http://www.nydailynews.com/news/politics/2011/09/20/2011-09-20_mr_prez_youre_too_upbeat_gotta_go_negative_say_experts.html

    Tot zover de de ‘beschaafde toon’ , waar zo moraliserend op werd gewezen, maar dat slaat in het geval van Obama en zijn linkse kameraden natuurlijk alleen op degene die het niet met je eens zijn.

  2. Oudere Amerikanen herinneren zich Jimmy Carter vooral wegens de enorme inflatie onder zijn bewind, de vernederingen in Iran, en omdat ze uren in de rij moesten staan voor brandstof. Carter was de enige evangelische christen die het ooit tot president bracht. Dat feit is van belang, omdat Carter nooit warme gevoelens voor Israel koesterde. Nu adviseert hij een president die 20 jaar lang lid was van een extremistisch antisemitisch kerkgenootschap. Het gaat de goede kant op. Joden zullen nu massaal op Republikeinen gaan stemmen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *