Herman Cain is altijd controversieel

_

Vannacht kwam de nieuwste campaign ad van de Cain-campagne uit. Deze advertentie is niet bombastisch als een Hollywoodfilm gemonteerd, maar is heel degelijk en saai. In deze video is Herman Cain’s chief of staff Mark Block aan het woord om te vertellen waarom Cain een unieke kandidaat is en de volgende president van de VS wordt. Dit is niets wat ook maar enige controverse op kan leveren. Totdat tegen het eind van de advertentie Block een flinke hijs van zijn sigaret neemt.. <<

One thought on “Herman Cain is altijd controversieel

  1. Dit is een wat raadselachtige video. Hij staat niet op de web site van Cain, dus wellicht is het gerook aan het einde, in combinatie met de grijns van Cain, vooral bedoeld om het werkje zo spoedig mogelijk de status van ‘viral’ te bezorgen.

    Blijkbaar weet Mark Block wel wat hij doet. Met een zeer klein budget ziet hij kans een maximaal effect te bereiken. Cain stond in de laatste twee grote polls immers weer bovenaan.

    Block vertelde dat hij vaak niet-afgeronde bedragen als $27 of $63 als bijdragen voor de campagne krijgt. Daaruit blijkt volgens hem dat kleine gevers precies hebben uitgerekend hoeveel ze konden missen. Cain heeft maar enkele grotere geldschieters. De Koch Brothers zijn de belangrijkste van die groep, maar verder moet hij het vooral van kleine giften hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *