Rick Perry twijfelt aan echtheid geboortecertificaat Obama

Rick Perry heeft een broodje gegeten met Donald Trump en … voila! Het geboortecertificaat van Barack Obama staat weer op de agenda. Als Perry met één interview in Parade tenminste denkt die agenda ook te kunnen bepalen. Obama hoopte van het onderwerp af te zijn. Hij publiceerde zijn certificaat daarom op internet en maakte er tijdens het jaarlijkse diner met de pers grapjes over. Hij heeft, om alle discussie voor eens en voor altijd de kop in te drukken, het bewijsstuk zelfs op merchandise gezet (zie mok). Perry heeft nog niet zo’n mok. En in Parade twijfelt hij aan de echtheid van het document. Kijk, zo houd je onderwerpen op de agenda – als je tenminste de macht hebt om die te bepalen. En als hij die macht heeft en Obama ook de echtheid van het document heeft kunnen bewijzen, dan reist natuurlijk de vraag of Obama wel echt in Amerika is gemaakt … Enfin: het zal nog wel even duren voordat de geboorte en conceptie van Obama geen onderwerp van discussie meer is. <<

Governor, do you believe that President Barack Obama was born in the United States?
I have no reason to think otherwise.

That’s not a definitive, “Yes, I believe he”–
Well, I don’t have a definitive answer, because he’s never seen my birth certificate.

But you’ve seen his.
I don’t know. Have I?

You don’t believe what’s been released?
I don’t know. I had dinner with Donald Trump the other night.

And?
That came up.

And he said?
He doesn’t think it’s real.

And you said?
I don’t have any idea. It doesn’t matter. He’s the President of the United States. He’s elected. It’s a distractive issue.

2 thoughts on “Rick Perry twijfelt aan echtheid geboortecertificaat Obama

  1. In de week na Obama’s geboorte verschenen in twee bladen in Honolulu aankondigingen waarin Obama’s geboorte bekend werd gemaakt. Omdat de samenzweerders toen al wisten dat de baby later President zou worden, hebben zij vanuit Kenya opdracht gegeven advertenties met een vals geboorteland plaatsen. Wat men daarmee uiteindelijk probeerde te bereiken is nog steeds niet bekend, maar het is een complot!

    http://i2.cdn.turner.com/cnn/2011/images/04/15/obama.newspaper.clipping.jpg

    Perry is waarschijnlijk in Mexico geboren, en kan daarom geen President worden. Bachmann en Romney zijn Canadees, Ron Paul is, evenals Perry, een Mexicaan, en Santorum was een vondeling, waarvan we niet eens weten of hij wel op het Amerikaanse continent werd geboren. De enige kandidaat waarvan we zeker weten dat hij in de U.S. uit Amerikaanse ouders is geboren is Herman Cain.

    Brit Hume van FNC zei over Perry: “He really did throw up all over himself…”. Het is mij niet duidelijk wat Perry met dit soort geprolongeerde onzin probeert te bereiken.

  2. Pingback: Ted Cruz heeft lachers op zijn hand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *