Gingrich vakkundig op YouTube gesloopt

Je kan struikelen over gaffes en vrouwen – je kan ook langzaam en trefzeker worden gesloopt op YouTube. Door je mede-kandidaten. Niet fraai, maar wel effectief.

Pauls windeieren

Ron Pauls aanvallen op collega kandidaten en Democraten leggen hem geen windeieren. Volgens de laatste polls wint hij met name terrein op Newt Gingrich en Mitt Romney en neemt hij afstand van Bachmann, Perry, Santorum en Huntsman. Zijn negatieve ads (zie onderaan bericht voor meest recente voorbeeld) leveren volgens commentatoren een belangrijke bijdrage aan Pauls successen in de polls. Niet vreemd dat ook andere kandidaten zich bedienen van giftige ads. Speerpunt van hun filmisch cynisme: Newt Gingrich.

Gingrichs ergernis

Die negatieve ads zijn een doorn in het oog van de kandidaat die in een interview met de Los Angeles Times zijn beklag doet over de pogingen hem te beschadigen in plaats van het debat aan te gaan: ‘I really wish they would have the courage to be positive, and I wish they would have the courage to have a campaign which would match ideas [rather] than see whose consultants can be the nastier.’ Hij voert een positieve campagne terwijl Paul (en anderen) ten koste van hem willen scoren.

Restore Our Future

En eerlijk is eerlijk: Gingrich heeft de afgelopen weken ook wel het één en ander aan nare video’s over zich uitgestort gekregen. Aan die rij voegen wij er nog eens twee toe: de meest recente video van Ron Paul en een van de Restore Our Future Super PAC  die achter Mitt Romney staat. Zij zoomen nog eens in op de ‘zonden’ die Gingrich eerder beging en waarschuwen de kiezers: het beste dat Obama kan overkomen, is een stem op de voormalige Speaker.
_


4 thoughts on “Gingrich vakkundig op YouTube gesloopt

  1. Pingback: Newt Gingrich: "Romney net zo oneerlijk als Obama" - ElectiondeskUSA | ElectiondeskUSA

  2. Pingback: Ron Paul is de ideale uitvreter | ElectiondeskUSA

  3. Pingback: Pro-Romney Super PAC ziet Ron Paul niet als concurrent | ElectiondeskUSA

  4. Pingback: Drama voor Bachmann – haar campagnechef endorsed Ron Paul - ElectiondeskUSA | ElectiondeskUSA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *