De Obama-campagne gaat beginnen

MSNBC was gisteren de eerste met het nieuws dat de campagne van Barack Obama op het punt staat te beginnen. Zij meldden dat medewerkers van de Obama-campagne bij veertien televisiestations hun prijslijst voor televisiereclames heeft opgevraagd. De Republikeinen weten niet wanneer de aanval komt, maar weten wel dat deze eraan zit te komen.

2004

Volgens Michael Toner, een medewerker van de eerste Bush-Cheney campagne, heeft Obama goed gekeken naar de herverkiezingscampagne van George W. Bush.

The Obama campaign has really studied the Bush re-election playbook of 2004. They’ve looked at how Bush campaign dismantled Kerry. They immediately turned and blasted Kerry literally within days of Kerry being the presumptive nominee.

Als Toner gelijk heeft en het is na de South Carolina primary nog duidelijker dat Romney de Republikeinse kandidaat is, kan Mitt zijn borst natmaken. Sinds de campagne van Barack Obama in april 2011 officieel is begonnen, heeft de Democraat ruim tweehonderd miljoen dollar opgehaald. Met de Florida primary als eerste swing state waar Romney niet meer te stoppen is eind deze maand, is het te verwachtten dat daar de eerste aanval van de Democraten plaats zal vinden. <<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *