Rick Santorum is het zat!

Het zit Rick Santorum niet mee. Als een social conservative in hart en nieren heeft hij in het verleden behoorlijk wat uitspraken gedaan over de moreel-ethische kwesties. Vooral zijn uitspraken over het homohuwelijk zijn blijven hangen. Toen Santorum acht jaar geleden seks tussen twee mannen vergeleek met seks tussen een man en een hond ging hij volgens sex-columnist Dan Savage te ver. Savage bedacht een nieuwe definitie voor het woord Santorum.

The frothy mixture of lube and fecal matter that is sometimes the by-product of anal sex.

Om zijn wraak kracht bij te zetten creëerde hij ook een website en riep hij lezers op deze massaal te googlen en aan te klikken. Het eerste resultaat als je bij Google naar Rick Santorum zoekt is daardoor nu nog steeds SpreadingSantorum.com.

Probleem voor Rick Santorum

De voormalig senator van Pensylvania is zich al langer bewust dat deze definitie een probleem is. Al op 16 februari 2011 kaartte hij dit probleem aan in een interview. Het gevolg van dit interview was dat veel mensen de site van Dan Savage gingen bezoeken, waardoor deze site alleen maar vaker gevonden werd. Een week later werd zijn probleem nog groter toen Stephen Colbert in zijn show The Colbert Report uitgebreid aandacht gaf aan deze definitie. Toch lijkt Santorum niet veel geleerd te hebben van het aandacht vragen voor dit probleem. Op 22 september jl. haalde hij hard uit naar Google. Google zou volgens hem moeten voorkomen dat zijn goede naam bezoedeld wordt. Volgens hem is het een liberaal complot dat ze niet ingrijpen.

I suspect if something was up there like that about Joe Biden, they’d get rid of it.

Saturday Night Live

Maar het ‘linkse’ gepest gaat verder. Zaterdag maakte het populaire satirische programma Saterday Night Live een persiflage van de Republikeinse verkiezingsdebatten.

In deze sketch werden alle kandidaten op de hak genomen. Iedereen had een plaats in het debat toegewezen gekregen op basis van een mogelijke verkiezingswinst. ‘Herman Cain’ en ‘Mitt Romney’ praatten vol zelfspot over het beeld dat over hen bestaat en ‘Rick Perry’ zat weliswaar aan de hoofdtafel, maar met z’n gezicht naar de muur omdat hij niet meer echt relevant was. ‘Michelle Bachmann’ en ‘Newt Gingrich’ zaten opgesloten in een bezemkast waar er maar een uit mocht. ‘Jon Huntsman’ had expres het verkeerde adres gekregen, ‘Ron Paul’ stond in een parkeergarage en ‘Rick Santorum’ in een homobar in San Francisco. Deze lokatie is de reden dat Rick Santorum in de slachtofferrol kruipt. Volgens Santorum bestaat links Amerika uit intolerante pestkoppen.

The left, unfortunately, participates in bullying more than the right does. They say that they’re tolerant, and they’re anything but tolerant of people who disagree with them and support traditional values.

Las Vegas verkiezingsdebat

Vanavond is er weer een verkiezingsdebat. In The Venetian organiseert CNN een debat. De SNL-sketch heeft in ieder geval een gelijkenis met het debat van vanavond: Jon Huntsman is er niet bij. Hij is het niet eens met het vervroegen van Nevada primary, en gaat liever op campagne in New Hampshire. Als er vanavond nog meer overeenkomsten zijn met het SNL-debat, levert het in ieder geval een leuk schouwspel op. <<

2 thoughts on “Rick Santorum is het zat!

  1. Santorum hield destijds de opportunist Arlen Specter de hand boven het hoofd. Op veel medeleven van conservatieven hoeft hij daarom niet te rekenen. Het zou voor Santorum misschien beter zijn wanneer hij uit de race stapt. Dit wordt niets. Vrijwel niemand zal stemmen op een kandidaat die vooral klaagt over Google-vermeldingen. En zelfs Ron Paul heeft meer charisma dan Santorum.

  2. Hij heeft best een beetje een punt dat zijn progressieve tegenstanders niet altijd fair en eerlijk spelen; maar ik ben Santorum, en zijn voortdurende verongelijktheid, ook een zat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *