2 thoughts on “Rick Perry – America's Jobs Governor

 1. De anderen:
  – Cain was de verliezer. Hij was zwak en valt in herhaling, maar hij kreeg ook niet echt een goede kans; men mocht gelijk beginnen met schieten op hem; en hij had moeite de positieve punten van 999 uit te leggen. Zijn grootste ellende is dat hij alweer een rare uitspraak heeft gedaan door te zeggen dat hij alle gevangenen van Guantanamo-bay zou vrijlaten voor een door Al-Qaida gegijzelde soldaat. De VS is niet Israel. Hij probeerde het nog te repareren, maar de schade was al gedaan. Ik denk dat we Cain zullen zien dalen…. en dat er een mogelijkheid is voor een andere Romney-kandidaat.
  – Romney was daarom de grote winnaar vanavond. Het moeilijkst kreeg hij het bij het commentaar van Gingrich. Ik denk dat velen op dit moment het heel moeilijk hebben te accepteren dat Romney de kandidaat wordt…. zullen ze nu toegeven.

  Maar is dus nog ruimte voor een andere anti-Romney, maar wie…
  – Santorum was sterker, ik denk dat hij hoopt op een doorbraak, maar ik geef hem weinig kans. Hij heeft een betere record dan Bachmann
  – Bachmann was sterker en maakt weer een kansje; maar ik denk dat iedereen haar een beetje heeft opgegeven.
  – Gingrich was weer heel sterk en verloor alleen even zijn evenwicht bij de parate kritiek van Romney dat hij ook een individueel mandaat steunde… Het zou mij niet verbazen als Cain steun gaat verliezen dat naar Gingrich gaat.
  – Paul was ook sterk. Het lukt hem steeds beter zijn buitenlandbeleid te verkopen. Bij Paul weet je tenminste zeker waar hij staat.
  – Perry zal als een nachtkaars uitgaan… Hij was de enige die werd uitgejouwd door het publiek. Op sommige momenten vond ik hem zelfs best wel aardig overkomen. Maar dit komt niet meer goed. Zijn campagne zal mogelijk nog voor NH imploderen.

  Kortom de race is nog open…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *