Rick Perry's zoon pest Rick Santorum

Griffin Perry is de zoon Rick Perry en werkt actief mee aan zijn vaders campagne. Niet alleen spreekt hij menigten toe bij campagnebijeenkomsten, hij vecht op twitter ook vuile oorlogjes uit met tegenstanders van zijn vader. Eerder moesten Mitt Romney en Ron Paul het al ontgelden op twitter, gisteren ging hij achter Rick Santorum aan.

Fear the vest

De laatste twee weken is Rick Santorum alleen gezien met een spencer aan. Maandag legde hij in het radioprogramma van de conservatieve Laura Ingraham uit waarom.

That speech went over very, very well. If there was one event that really began the moment, it was that speech. And I think most people recognized that here, so all the sudden the sweater vest was like, ‘Fear the vest’.

Jim Tressel was ook iemand die altijd spencers droeg. Het is alleen niet iemand waarmee je vergeleken wilt worden.  Tressel was van 2001 tot de zomer van 2011 coach van de Ohio State Buckeyes, het American Footballteam van Ohio State University. In mei vertrok hij met een schandaal. Hij was er van op de hoogte dat spelers uit zijn team voor geld en giften (als tatoeages en auto’s) memorabilia verkochten aan een tatoeëerder. Deze tatoeëerder zou ook nog eens gebruikt worden om drugsgeld wit te wassen. Dit mag niet en de spelers die zich met deze praktijken inlieten zijn dan ook geschorst. Het probleem was dat Tressel dit alles wist, maar dit ontkende tegenover de bond. Er hing hem dan ook een schorsing boven het hoofd. Om zichzelf en zijn werkgever een groter schandaal te voorkomen, heeft hij ontslag genomen als hoofdcoach bij de Buckeyes.

Ondertussen heeft de spencer van Santorum een vlucht genomen. Santorum’s sweater vest heeft zowaar een eigen Tumblr-pagina en twitter-account. Het is voor Santorum te hopen dat zijn spencer ondanks deze vervelende vergelijking zijn magische krachten behoudt. <<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *