Rick Perry vs. Barack Obama: The Heat Is On!

Has anybody been watching the debates lately? You’ve got a governor whose state is on fire denying climate change It’s true. You’ve got audiences cheering at the prospect of somebody dying because they don’t have health care and booing a service member in Iraq because they’re gay.

— Barack Obama tijdens een bijeenkomst in San José over het standpunt dat Rick Perry inneemt over klimaatverandering

It’s outrageous President Obama would use the burning of 1,500 homes, the worst fires in state history, as a political attack. This from a president whose nation is financially suffering and his solution is taking more money away from families by raising taxes on families and small businesses.

— Ray Sullivan (woordvoerder van Perry) in een e-mail vanochtend aan Politico.com over opmerking van Obama

2 thoughts on “Rick Perry vs. Barack Obama: The Heat Is On!

 1. Dit zat er natuurlijk wel aan te komen. Obama had die opmerking over de bosbranden en klimaatverandering wel beter weg kunnen laten. Daarmee suggereert hij dat klimaatverandering de oorzaak is van de bosbranden. Dat is natuurlijk onzin, maar ook een beetje Gore-achtig. En Gore is niet echt populair. Bovendien is de klimaat-hype echt een beetje over. Sceptici krijgen zelfs in Europa al veel meer aandacht, als je climategate.nl moet geloven.

  Overigens, iedereen gezien dat Cain nu ook daadwerkelijk leidt in de polls van Zogby: Cain 28 % (+16), Perry 18 % (-19), Romney 17 (+3), Paul 11 (-), Gingrich 6 (+4). Duidelijk is dat Perry zwaar heeft verloren, maar dat kiezers niet naar Romney willen overstappen. Ze vertrouwen hem niet. Als Christi instapt zou het weer helemaal anders kunnen gaan.

  Bizar hoe volatiel die Polls zijn.
  http://zogby.com/news/2011/09/26/ibope-zogby-poll-perry-plummets-18-trails-cain-lead-among-gop-primary-voters/

 2. “You’ve got audiences cheering at the prospect of somebody dying because they don’t have health care and booing a service member in Iraq because they’re gay.”

  Beide uitspraken zijn onwaar.

  Het gejoel van niet meer dan vijf personen toen de militair Hill aan het woord kwam, betrof niet zijn homoseksualiteit maar het afschaffen van ‘Don’t Ask, Don’t Tell’. Dat gejoel steeg dan ook niet op toen Hill vertelde dat hij homoseksueel was, maar toen Obama’s maatregel werd genoemd. Conservatieven zullen nooit iemand uitjouwen die aan het front in Irak heeft gediend, maar dat zal Obama waarschijnlijk wel niet begrijpen.

  Ron Paul stelde op de vraag wat te doen wanneer iemand die het gemakkelijk kan betalen toch weigert een ziektenkostenverzekering af te sluiten, dat bij vrijheid hoort dat men zo’n belissing mag nemen, maar dan wel verantwoordelijk is voor de gevolgen van die beslissing. Hij voegde daar aan toe dat hij in de tijd dat hij in een ziekenhuis werkte nooit iemand naar huis had gestuurd wegens het ontbreken van verzekering had, en altijd had geholpen. Ook noemde hij de mogelijke hulp van kerken en liefdadige instellingen.

  Het leger is niet de plaats voor manifeste uitingen van seksuele orientatie en de federale overheid mag niemand dwingen zich te verzekeren tegen ziektenkosten. Dat vinden de meeste conservatieven nu eenmaal. Obama is het daar uiteraard niet mee eens, maar in plaats van verdachtmakingen kan hij maar beter met argumenten komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *