Herman Cain 1994: Mozerella vs. Hope

Het is even zoeken in de archieven van internet, maar dan duiken er steeds meer achtergronden over Herman Cain op. Ooit CEO van een succesvolle Pizza-keten was Cain ook bestuurder van de Federale Bank van Kansas (één van de twaalf banken die de Centrale Federale Bank van Amerika adviseert). Cain is geen eendagsvlieg met te veel geld en vrije tijd – de man heeft veel politieke en economische ervaring en laat zich niet eenvoudig in de hoek zetten. Zoals in dit debatje, tussen Bill Clinton en Herman Cain in 1994. ‘Mr. President, wat moet ik mensen zeggen die ik moet ontslaan vanwege uw Healthcare?’ <<

2 thoughts on “Herman Cain 1994: Mozerella vs. Hope

  1. Dit is de man die wij als President moeten hebben. Hij lijkt me, als vrijwel geen ander, in staat de polarisatie in het land terug te dringen en wetgevers van de verschillende politieke stromingen achter een aantal maatregelen te krijgen die al lang genomen hadden moeten zijn. Hij is ook de ideale persoon om allerlei groepen die thans met een zekere wellust hun slachtofferschap exploiteren erop te wijzen dat je het uiteindelijk allemaal zelf moet doen. Hij is daar zelf een uitstekend voorbeeld van. Cain heeft al diverse Tea Party straw polls gewonnen. Men heeft daar veel respect voor hem, en zal het hem niet lastig maken. Hij is tegenstander van balkaniserend multiculturalisme, pro-Israel, voor belastingverlaging, voor gedekte begrotingen, en voor het elimineren van een aantal federale instellingen en departementen, voor staatsrechten, en hij maakt geen deel uit van de partij-elite. Cain is authentiek, klaagt nooit, valt niet graag anderen aan, en is altijd optimistisch. Een ideale presidentskandidaat.

  2. We zullen zien hoe hij het doet als hij onder druk staat… soms schijnt hij wel eens last te hebben van een ‘slip of the tong’, over moslims bijvoorbeeld. Hij zal de komende tijd getest worden. Hij heeft toch niet voor niets in 2004 de primary voor de senaat verloren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *