Rick Perry over homo-emancipatie van Obama: 'This is war!'

This is just the most recent example of an administration at war with people of faith in this country. Investing tax dollars promoting a lifestyle many Americas of faith find so deeply objectionable is wrong. President Obama has again mistaken America’s tolerance for different lifestyles with an endorsement of those lifestyles.

— Rick Perry in reactie op speech van Hilary Clinton, gisteren bij de VN, over homo-emancipatie in relatie tot ontwikkelingshulp

2 thoughts on “Rick Perry over homo-emancipatie van Obama: 'This is war!'

  1. Als Perry zo de evangelische christenen in Iowa naar de mond blijft praten, loopt hij wel de kans een ‘typische zuidelijke kandidaat’ te worden. Hij kan een overwinning dan wel vergeten. In New England en aan de westkust kijkt men dan liever naar een andere kandidaat. De Tea Party moet ook weinig van dit soort retoriek hebben.

    Cain en Bachmann pakten dit verstandiger aan. Die gaven regelmatig te kennen hun opvattingen niet via de overheid aan het Amerikaanse volk op te willen dringen. Zo zei Cain onder alle omstandigheden tegen abortus te zijn, maar vond hij ook dat dit een beslissing van individu en familie, dus niet van de overheid, was. Zo hoort dat ook voor een small-government conservative.

  2. Pingback: [ElectionDeskUSA] Laatste loodjes | vanderlubben

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *