Pro-Romney Super PAC ziet Ron Paul niet als concurrent

— De pro-Romney Super PAC Restore Our Future heeft de laatste weken flink van zich laten horen. Mede door hun attack ads is Newt Gingrich’s voorsprong in de peilingen volledig teniet gedaan. Gisteren brachten zij hun nieuwste spotje uit. Opvallend genoeg vallen ze in dit spotje niet Ron Paul – de nieuwste uitdager van Mitt Romney – aan, maar richten ze zich nog steeds op Newt Gingrich en Rick Perry.

Ehtiek en immigratie toverwoorden

Restore Our Future gaat door met Gingrich aan te vallen op zijn uitspraken over immigratie in de recente debatten en over zijn reprimande voor ethics violations tijdens zijn termijn als Speaker of the House. Rick Perry krijgt het te verduren over de in state tuition die illegalen die in Texas hun middelbare school hebben afgerond als ze in Texas naar de universiteit gaan en het staatspensioen dat naast zijn gouverneursalaris ontvangt.

Rick Perry

In januari ging Rick Perry met pensioen zodat hij ook zijn staatspensioen zou ontvangen. Ondertussen blijft hij wel werken waardoor hij ook het gouverneurssalaris van Texas krijgt. Hij ontvangt dus op twee manier geld van de belastingbetaler. Mocht hij ooit weer stijgen in de peilingen, is dit double dipping iets wat de Texaan vaak te horen zal krijgen. <<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *