Mitt vs. Mitt ~ Carrièrepoliticus


— Mitt Romney is geen carrièrepoliticus. Hij is gepokt en gemazeld als conservative businessman en heeft slechts korte tijd in de politiek gezeten. Althans .. dat zegt hij zelf.

Eerder berichtten we al over de website Mitt vs. Mitt van de Democratic National Convention. Onder deze noemer heeft de DNC gisteren het bovenstaand filmpje uitgebracht waarin aangegeven wordt dat hij vanaf 1994 heel veel campagne heeft gevoerd om een politieke post te bemachtigen.

Campagne voeren is natuurlijk heel iets anders dan het bekleden van een politieke functie, maar dat maakt niet uit. Als men het gevoel heeft dat Romney een draaikont is, dan is hij ook een draaikont. De laatste tijd heeft Big Mitt het al moeilijk om zijn standpunten uit het verleden uit te leggen. Het zaadje van wantrouwen is gezaaid, meer hoeven de tegenstanders van Romney niet te doen. <<

2 thoughts on “Mitt vs. Mitt ~ Carrièrepoliticus

  1. De ervaring in het bedrijfsleven is een belangrijke troef voor Romney. Gingrich heeft dat niet; die is veel meer politiek insider dan Romney. Gingrich was bovendien actief in Washington, terwijl Romney daar nooit politiek actief was. In de ogen van de kiezer die zich een paar weken voor de verkiezingen in de kandidaten gaat verdiepen, zijn dit belangrijke voordelen. Dat Obama een carrierepoliticus is, weet men al. Romney doet er goed aan zijn veelzijdige ervaring voor het voetlicht te brengen. Over zijn organisatiewerk voor de olympische winterspelen horen we bijvoorbeeld veel te weinig, en hij zou ook moeten benadrukken hoe hij als gouverneur in een staat vol liberals er toch in slaagde met iedereen samen te werken.

  2. Pingback: Rick Santorum vs. Mitt Romney & Rick Perry - ElectiondeskUSA | ElectiondeskUSA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *