Mitt Romneys missing video (over Perry's debating skills)

Gisteravond konden hele snelle kijkers nog genieten van een video van Romneys campagneteam. Vandaag was die video plots verdwenen. In het filmpje veegt het campagneteam van Mitt Romney de vloer aan met Perry’s debat kwaliteiten. Het is een compilatie van beelden uit eerdere twistgesprekken en commentaren daarop achteraf. TPM kon een gedeelte terugvinden, maar heeft wel de volledige transcriptie. Fraai zijn de beelden niet – zowel van de stuntelige Perry als de uitvergroting daarvan door Romneys team. <<

2 thoughts on “Mitt Romneys missing video (over Perry's debating skills)

  1. CNN had helaas bezwaren tegen het gebruik van CNN-fragmenten in de video, maar het zat zeer goed in elkaar. Wellicht had men de beelden van Perry tijdens het laatste CNN-debat wat bleker kunnen maken, zodat zijn veel te witte make-up nog duidelijker te zien was.

    Overigens zouden regionale Republikeinse organisaties deze debatten niet moeten laten uitzenden door CBS of MSNBC. CNN behoort ook tot de risicokanalen. Alleen FNC is veilig. Men had kunnen leren van de campagne van 2008 toen McCains campagneleider, de domkop Steve Schmidt, Sarah Palin slecht voorbereid liet ondervragen door doortrapte liberals als Charlie Gibson en Katie Couric. Steve Schmidt had ook moeten protesteren tegen de lijst van moderators en ondervragers bij de afsluitende debatten tussen McCain en Obama in 2008.

    CNN had gisteravond overigens een aardig interview van een uur lang met Herman Cain in het programma van Piers Morgan.

  2. Pingback: ElectionDeskUSA weekoverzicht | vanderlubben

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *