6 thoughts on “Mitt Romney is Barack Obama, volgens Rick Perry. Snapt u het nog?

 1. Een kat in het nauw maakt rare sprongen…

  Ik denk dat hij weinig anders kan. Hij wil duidelijk als de conservatieve leider overkomen die weet hoe je Obama kapot kan maken. Maar dan moet Romney ook echt stuk gaan in de komende debatten. Anders gaat het terugslaan op Perry.

  Nou Ja, misschien is het goede ervan dat Cain e.a. Romney nu niet hoeven aan te vallen, omdat Perry het al doet.

 2. Het gaat de goede kant op. Perry met z’n crony capitalism (banden met Merck die alle 12-jarige meisjes van Texas mocht vaccineren) en z’n open hart ($100 000 subsidie voor elke illegale student) verwijt Romney dat hij voor 8% van de bevolking van Massachusetts een ziektenkostenverzekering heeft ingevoerd. Perry beschuldigt Romney traks van socialisme wegens het verzekeren van een beperkt aantal mensen met een inkomen tussen 100 en 150% van het poverty level, terwijl Romney de aandacht zal vestigen op de amnestieplannen van Perry. Romney zal dan duidelijk maken dat Perry $100 000 investeert in personen die niet legaal in de U.S. mogen werken. Romney zal dit winnen, vooral omdat Perry de neiging heeft superieur gaan te glimlachen en niet te reageren wanneer hij terecht wordt aangevallen.

  Herman Cain kan zich ondertussen presidentieel gedragen en positieve verhalen vertellen over de shining city on a hill. Dat hoort de achterban graag. Dat doet hen aan Reagan denken. Die viel nooit partijgenoten aan, maakte wat grappen wanneer hij werd bekritiseerd, en vertelde vervolgens positieve verhalen over een mooie toekomst. Daarmee kan Cain zich positief onderscheiden, vooral wanneer Bachmann en Santorum zich ook in de strijd tegen Romney & Perry mengen.

 3. Cain gaat wel gepakt worden in het komende debat. In het bijzonder op TARP. Santorum heeft al laten horen dat hij het vreemd vindt dat Cain de “bank bail-outs” steunde.

  Ik denk dat morgenavond de test wordt voor Cain of hij de aanvallen van Santorum en Perry kan afslaan. Romney zal hem niet aanvallen, nog niet. Gingrich valt sowieso niemand aan. Bachmann zal Cain denk ik niet aanvallen omdat ze niet negatief wil opvallen. Huntsman moet van het podium af.

 4. Huntsman van het podium af? Dat lijkt me juist een uitstekende vice-president voor Cain; voor het geval Marco Rubio niet wil. Huntsman is diplomatiek, en heeft ervaring met buitenlands beleid. Dat vult Cains gebrek aan ervaring op dat gebied goed aan. Huntsman is een beschaafde man die vrijwel nergens weerstanden oproept.

  De nieuwe regering Cain ziet er dan als volgt uit:

  President: Herman Cain
  Vice-President: Rubio of Huntsman
  State: Gingrich
  Treasury: Ron Paul
  Defense: Allen West
  DOJ: Christie
  Commerce: Daniels of Pawlenty
  Energy: Palin (of afschaffen)
  HHS: Coburn of Barrasso
  DHS: Tancredo of DeMint
  Labor: elimineren
  Education: elimineren
  HUD: elimineren
  Agriculture – een Democraat
  Transportation – een Democraat
  VA – een Democraat
  Postmaster General – een Democraat

  Bernanke wordt onmiddellijk ontslagen en Romney mag ambassadeur in Nederland worden.

 5. Pingback: Beter goed gejat dan slecht bedacht « ElectionDeskUSA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *