Glenn Beck: "Occupy Wall Street is 'funemployment'"

Conservatieve talk radio host Glenn Beck vreest dat Amerika over twee jaar te maken krijgt met links geweld. Hij veroordeelde tijdens de Value Voters Conference de demonstranten die al geruime tijd Wall Street bezetten. Hij stelde dat de demonstranten zich schuldig maakten aan ‘funemployment’ – geen baan en ook niet de intentie om te werken. De protesten breiden zich nu ook uit naar andere steden in Amerika. Obama zei in een speech begrip te hebben voor de onvrede die de acties voeden. <<

One thought on “Glenn Beck: "Occupy Wall Street is 'funemployment'"

  1. De acties worden nu niet meer zozeer gevoed door terechte onvrede, maar door geld en organisatietalent van de monopoliebonden, George Soros en marxistische agitators. De acties waren al gewelddadig en honderden werden gearresteerd. Dat laatste is bij de Tea Party nooit het geval geweest, terwijl dat een veel grotere beweging is.

    Beck kan gelijk hebben. Een deel van die demonstranten is onaangepast en weigert te leven volgens de regel “Any work is better than no work”. Over twee jaar is er waarschijnlijk een Republikeins bewind, en zullen ze nog harder, maar tevergeefs, schreeuwen. Dat is jammer, want een deel van de klachten is m.i. terecht. De acties hadden aanvankelijk een weinig ideologisch karakter, maar krachten die politiek misbruik maken van hun gevoelens van onvrede proberen hen in de extreem-linkse hoek te dwingen. Sympathie van het Amerikaanse volk kunnen ze dan wel vergeten. Ze zullen dan geld van de overheid willen en herverdeling van inkomen eisen. Daar houdt de belastingbetaler niet van. Die maakt zelf ook minder goede tijden mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *