Michele Bachmann gelooft er nog in

This isn’t just about polling. This is about what we’re seeing in reality, and I think Tuesday night people are going to see a miracle.

— Het gaat niet goed met de campagne van Michele Bachmann. In augustus won ze de Ames straw poll en stond ze bovenaan in de peilingen, maar toen was het plots over. Zonder grote fouten te hebben gemaakt of schandalen te hebben veroorzaakt verdween haar steun als sneeuw voor de zon. Deze week stapte plots haar campagnechef over naar Ron Paul, staat ze volgens de laatste peiling op slechts zeven procent in haar eigen Iowa en moet ze het onder sociaal-conservatieve Republikeinen afleggen tegen Rick Santorum. Toch is Bachmann er heilig van overtuigd dat er in Iowa een wonder gaat gebeuren en zij een goed resultaat behaalt.

Hoewel ze alle voorbereidingen voor de overige voorverkiezingen in januari heeft getroffen, zou de Iowa caucus weleens het einde kunnen zijn van de  Bachmann-campagne. Als je in je  thuisstaat geen goed resultaat kunt neerzetten, gaat het in de rest van Amerika ook heel moeilijk worden. <<

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

3 thoughts on “Michele Bachmann gelooft er nog in

  1. Pingback: [VIDEO] Amerika’s Iron Lady - ElectiondeskUSA | ElectiondeskUSA

  2. Pingback: Iowa caucus: Romney én Santorum winnen - ElectiondeskUSA | ElectiondeskUSA

  3. Pingback: Het einde voor Michele Bachmann? - ElectiondeskUSA | ElectiondeskUSA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *