Kelly Ayotte for vice-president!

De strijd om de nominatie is nog niet beslecht, maar er zijn kandidaten die zich nu al laten verleiden om te praten over hun keuze als vice-president. Gisteren was Mitt Romney te gast bij het Fox News-programma Hannity toen hij zich over de kwestie uit liet. Werd eerder al bekend dat Marco Rubio een van de gegadigden voor het vice-presidentschap was, gisteren kwam een andere naam uit de hoge hoed zetten. Kelly Ayotte is volgens Big Mitt een van de vijftien kandidaten die hij op het oog heeft.

There are probably 15 names of people, including Kelly Ayotte.

Kelly Ayotte is de junior senator voor New Hampshire en een rising star binnen de GOP. Sinds januari van dit jaar bekleedt zij deze post. Voordat ze gekozen werd als senator heeft ze vijf jaar gewerkt als procereur-generaal voor de Granite State. Zondag gaf Ayotte haar endorsement nog aan Romney, waarmee de voormalig gouverneur van Massachusetts zich verzekerd wist van de steun van beide senatoren uit de first-in-the-nation primary-staat.

Mitt Romney heeft nu al – nog voordat er een stem is uitgebracht – genoeg vertrouwen om te speculeren over running mates. Hij is de enige Republikeinse kandidaat die zijn steun vast weet te houden en ziet uitdagers komen en gaan. Toch moet hij oppassen dat zijn zelfvertrouwen niet over gaat in hoogmoed. <<

One thought on “Kelly Ayotte for vice-president!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *