Jon Huntsman mag niet meer meedoen

Op tien en vijftien december worden er in Iowa Republikeinse verkiezingsdebatten georganiseerd. Aan de laatste paar debatten deden steeds dezelfde acht kandidaten mee. Zoals het er nu voor staat gaat dit bij de volgende debatten veranderen.

Om aan de debatten mee te mogen doen, moet je in de paar maanden er voor in minstens een nationale peiling vijf procent steun hebben. Voor deze debatten is deze periode vastgesteld van één oktober tot vijf december. Het is Jon Huntsman niet gelukt om in die tijd in een van de nationale peilingen vijf procent steun te krijgen. Hij heeft nog maar een paar dagen om dit voor elkaar te krijgen.

Eerder berichtten we al dat Huntsman geen geld meer heeft. Doordat hij uit een rijke familie komt is het hem gelukt om nog in de race te blijven en (af en toe) een campaign ad te maken en uit te zenden. De debatten gaven de voormalig gouverneur van Utah nog de nodige gratis publiciteit. Als ook dit ophoudt, zou de race voor Jon Huntsman wel eens heel snel afgelopen kunnen zijn. <<

One thought on “Jon Huntsman mag niet meer meedoen

  1. Pingback: Ook Jon Huntsman blijkt een draaikont « ElectionDeskUSA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *