Herman Cain: "Jezus was een Conservatief"

The liberal court found Him guilty of false offences and sentenced Him to death, all because He changed the hearts and minds of men with an army of 12.

— Herman Cain noemt in een column voor een conservatief weblog Jezus een sociaal conservatief┬ádie veroordeeld werd door de liberale rechtspraak. <<

2 thoughts on “Herman Cain: "Jezus was een Conservatief"

  1. Het is vast niet waar, maar het klinkt wel aardig ­čÖé

    Jezus en zijn volgelingen hadden overigens een gemeenschappelijke kas, en zij ontvingen geld van een aantal rijke vrouwen. Het gaat waarschijnlijk te ver om hierin equivalenten van socialisme en uitkeringen avant-la-lettre te zien, maar het lijkt niet erg veel op de huidige Amerikaanse conservatieve idealen.

  2. Jezus werkte als arbeider in het atelier van zijn vader Jozef. Hij zelf beweerde ook nooit God te zijn, alhoewel vele Christenen hem als god aanschouwen zoals een beantwoording van die posting. – Hij was de zoon van God. –
    Je zou hem eerder een Communist avant la lettre kunnen noemen, maar eigenlijk was hij een Utopist.
    Het script van zijn leerstellingen lag gegoten in de Thorah, de gebruikelijke Schriftrollen van zijn Joodse godsdienst, waarvan hij een getrouwe volgeling was. als Jood kende hij de boeken zeer goed en kon er ook zo uit reciteren en zijn mandaat had hij van zijn Allerhoogste Vader, God de Elohim Hashem Jehovah gekregen.
    Tijdens zijn terechtstelling zei Jezus hier een daar wel enkele woorden, ter bevestiging van wat er gezegd werd, maar hij ging niet in het verweer zoals de schrijver wil aanduiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *