Herman Cain exit? Hij ontmoet vandaag zijn vrouw

Cain maakt maandag en niet dit weekend al bekend of hij zijn campagne voortzet of voortijdig stopt. De deadline voor het stop-or-go-moment van zijn campagne is daarmee naar achteren verschoven. Hij ontmoet vandaag zijn vrouw – degene met wie hij getrouwd is, dus.

Als Cain wacht op het effect op de peilingen van Ginger White’s onthulling dat zij al dertien jaar een buitenechtelijke relatie met Cain had, dan kan hij ook er ook nu direct al mee ophouden. In een Iowa-poll staat hij op 8 procent – dat waren er in oktober nog 23. Pijnlijker: 47 procent van de ondervraagden denkt dat met Cain de kans op een schandaal in het Witte Huis het grootst is.

Belangrijker dat de polls zijn de gesprekken later vandaag (Amerikaanse tijd) met zijn vrouw. Hij mag haar uitleggen waarom hij rekeningen betaalt voor een vrouw die beweert zijn geliefde te zijn, maar waarvan hij beweert haar alleen door moeilijke tijden te hebben geholpen. Het is de eerste keer dat Cain zijn vrouw face-to-face ontmoet sinds de onthullingen van White.

Mevrouw Cain trad twee keer eerder in de publiciteit om haar man te ondersteunen. Zij verklaarde haar man niet te herkennen in de aanklachten van seksuele intimidatie door de vier vrouwen. Nu, na de onthulling van White, heeft zij nog geen enkele verklaring afgelegd. Het zou haar zomaar ernst kunnen zijn. Cain heeft trouwens het lot van zijn campagne aan dat van zijn vrouws oordeel gekoppeld. Als zij er vanmiddag klaar mee is, dan is het wachten tot volgende week maandag om dan te horen wat iedereen nu eigenlijk al weet: exit Cain. <<

One thought on “Herman Cain exit? Hij ontmoet vandaag zijn vrouw

  1. Pingback: Drama voor Bachmann – haar campagnechef endorsed Ron Paul - ElectiondeskUSA | ElectiondeskUSA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *