Herman Cain en Sharon Bialek ontmoette elkaar vorige maand

Witness saw Herman Cain and accuser together last month

Herman Cain zou Sharon Bialek helemaal niet kennen. Is tenminste de lezing van zijn campagneteam. Maar helaas: Sharon Bialek die de Republikeinse presidentskandidaat beschuldigd van seksuele intimidatie (dat speelde in 1997) is door een journaliste van een radiostation uit Chicago gezien, samen met Cain, na een van diens campagnebijeenkomsten.

Amy Jacobson werkt bij AM 560 WIND in Chicago. Zij wilde, na de bijeenkomst op 1 oktober, met Cain in gesprek. Dat ging niet omdat Bialek Cain, volgens Jacobson, met een ‘basketbal manoeuvre’ de hoek in dwong. Daar stonden beiden minutenlang te praten. Cain, aldus de getuigenis, zou daar heel oncomfortabel bij hebben gestaan. Plots was het gesprek afgelopen, aldus Jacobson.

De GOP-campagne lijkt op haar gat te liggen. Rick Perry had last van een brain freeze tijdens het debat gisteren, Herman Cain ontworstelt zich maar niet aan de aantijgingen van inmiddels vier vrouwen en kandidaat Jon Huntsman verwijt koploper Mitt Romney persschuw te zijn en niet aan publieke verantwoording mee te willen werken. Daar komt nu deze nieuwe aantijging bij. Wordt vervolgd. <<

One thought on “Herman Cain en Sharon Bialek ontmoette elkaar vorige maand

  1. Pingback: [ElectionDeskUSA] Gaffes, blunders en andere uitglijders | vanderlubben

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *