Hank Williams jr gaat los

_

Op achttien juni liepen president Obama samen met ┬áSpeaker of the House John Boehner een ronde golf. Volgens Hank Williams jr – countryster en zoon van countrylegende Hank Williams – was dit de grootste politieke blunder ooit.

That would be like Hitler playing golf with Netanyahu.

Hank Williams jr. was ruim twintig jaar de stem van Monday Night Football. Dankzij zijn opmerking wordt zijn nummer in ieder geval maandag vervangen door een ander nummer. Of dat blijvend is, moet nog blijken. <<

2 thoughts on “Hank Williams jr gaat los

  1. Het valt mij op dat Amerikanen echt soms hyper-correct zijn in dingen. Het noemen van Hitlers naam was blijkbaar al te veel. Maar het veel me ook op met de Niggerhead-controverse. Geen enkele blanke presentator durfde dat woord uit te spreken. Cain deed het voor het gemak zelf maar…

    Vergelijk dat eens met het huidige Nederland!

  2. Hank Williams kan het na deze smakeloze vertoning wel vergeten, en terecht. Het heeft inderdaad met correctheid te maken, en ik hoop dat de grenzen die Williams daarbij overschreed nog lang zullen worden gehandhaafd en dat de correctheid mag zegevieren.

    De term nigger head werd overigens wel door sommige witte journalisten gebruikt. Waarschijnlijk had men dat beter kunnen vermijden. Het is een ongepaste en kwetsende term.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *