[GAFFE] Mitt Romney begrijpt de gewone man (weer) niet

Mitt Romney heeft het zwaar te verduren deze maand. Rick Santorum is op het moment zijn grootste tegenstander, maar zijn op een na grootste tegenstander lijkt hij zelf te zijn. Hij gaat graag te grote weddenschappen aan, schrijft torenhoge beloningen voor informatie om zijn tegenstander kapot te maken en maakt zich geen zorgen over het lot van de allerarmsten in de VS. Gisteren ging Big Mitt weer in de fout.

NASCAR

NASCAR is een van de populairste sporten in Amerika. Gisteren was Romney te gast bij RCR Racing, het NASCAR-team van Richard Childress. Toen hem gevraagd werd of hij zelf een groot fan van de sport is, zei de voormalig gouverneur van Massachusetts dat hij niet zo vaak kijkt als de grootste fans, “but I have some great friends who are NASCAR team owners”.

De Democraten zagen meteen de fout in de opmerking van Romney en riepen hun medestanders op tot een twitteraanval. Doel was zelf net zulke out-of-touch opmerkingen te tweeten naar de accounts van Mitt Romney en Eric Fehrnstrom, een van Romney’s prominente adviseurs. Brad Woodhouse, hoofd voorlichting van de Democratic National Committee, vuurde het eerste schot.

Mitt Romney bevestigt keer op keer het beeld dat hij een rijkaard is die de gewone man niet begrijpt. Op het moment dat zijn tegenstanders van het kaliber Santorum en Gingrich is, kan hij hier nog mee weg komen. Uitspraken als die van gisteren zullen door de Democraten echter genadeloos worden afgestraft. Hopelijk voor Romney leert hij hier (eindelijk) iets van. <<

One thought on “[GAFFE] Mitt Romney begrijpt de gewone man (weer) niet

  1. Pingback: Mitt Romney buit fouten Rick Santorum uit - ElectiondeskUSA | ElectiondeskUSA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *