[Feeding Frenzy] Andrew Breitbart, Obama's uittreksels & Gingrichs nieuwe tactiek

Andrew Breitbart overlijdt plotseling op 43-jarige leeftijd [Washington Post]

‘…a knack for showmanship and an appetite for a fight.’ Zo omschrijft de Washington Post de plotseling overleden Breitbart – de Murdoch van rechts-conservatief Amerika. Breitbart staat aan de basis van een reeks blogs en sites die naar voorbeeld van de Drudge Report en de Huffington Post van af de rechterflank van het politieke spectrum de werkelijkheid versloeg. William Buckley Jr., oprichter van het conservatieve magazine National Review roemde Breitbarts als ‘… fearless, gutty and innovative’.

Obama’s uittreksel-service [ABC – Political Punch]

Advertenties kosten geld en geld is schaars. En waarom zou je dure filmpjes maken als de werkelijkheid al beyond imagination is? Dat bracht het campagneteam van Obama op het idee om stukken van recente GOP-debatten opnieuw uit te zenden. Zonder commentaar. Overtuigd als ze zijn dat de Republikeinse kandidaten zichzelf voldoende voor schut zetten. ‘I think what you’re seeing now in the Republican primary underscores what’s at stake in this election’, hield Obama 90 donors voor.

Gingrich kiest nieuw aanvalsplan [Wall Street Journal]

Bij gebrek aan succes heeft Newt Gingrich een nieuwe strategie in zijn campagne gekozen. Hij springt nu over Romney en Santorum heen en fulmineert al een paar dagen tegen Oabama’s plannen om katholieke ziekenhuizen te verplichten anti-conceptiemiddelen te vergoeden. Zijn nieuwste punchline: ‘There’s something sick about an administration which is so pro-Islamic that it can’t even tell the truth about the people who are trying to kill us.’ Volgens Gingrich heeft de president meer weg met de islam dan met de katholieke kerk. <<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *