DNC slaat Mitt Romney met eigen ad om de oren

_

Kent u die ad van Mitt Romney? Daarin wil hij Amerikanen weer doen geloven in Amerika terwijl Obama dat geloof heeft opgegeven – tenminste, dat wil Romney ons dan weer doen geloven. We berichtten hier gisteren al over. De Democratische Conventie is in de tegenaanval gegaan met een tegen-ad. Romney heeft Obama namelijk uit context geciteerd.

Ondertussen reageert ook Big Mitt zelf op de controverse die is ontstaan door zijn spotje. De Romney-campagne doet geen enkele poging om het out of context citeren van president Obama goed te praten. Volgens Mitt Romney was het slechts een poging om aan te tonen dat de rollen in 2012 zijn omgedraaid: de Democraten weten niet hoe ze de VS er economisch weer bovenop helpen, de Republikeinen wel.

There was no hidden effort on the part of our campaign. It was instead to point out that what’s sauce for the goose is now sauce for the gander. This ad points out, now, guess what, it’s your turn. The same lines used on John McCain are now going to be used on you, which is that this economy is going to be your albatross.

Het is aan – Romney kiest meer en meer de strijd met Obama aan te gaan en Obamanianen reageren ook steeds feller op zijn speldenprikjes. Alsof Mitt zijn nominatie al binnen heeft en de campagne om het presidentschap al is begonnen. [JV] <<

One thought on “DNC slaat Mitt Romney met eigen ad om de oren

  1. Pingback: [ElectionDeskUSA] Zwarte Pieten « vanderlubben

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *