Beter goed gejat dan slecht bedacht

Gisteren berichtten we de nieuwste video van Rick Perry in zijn strijd met Mitt Romney over diens conservatieve gehalte. Daarin een shot van Obama voor de spiegel die met donder en bliksem verandert in … Mitt Romney. U moet behoorlijk wat beeldtaal kunnen spreken om daaruit af te leiden dat (even opletten) volgens Perry een stem op Romney een stem op Obama is of: Obama en Romney zijn eigenlijk dezelfde kanidaat.

Enfin: de originele foto is geschoten achter de schermen van het Witte Huis, vlak voor de inauguratie van Obama in 2009 om precies te zijn. Nu overtreedt Perry’s campagneteam met het gebruik van de plaat de Flickr-bepalingen (want daarvan hebben ze de foto’s gehaald). Wil jij foto’s van de Flickr-stream van het Witte Huis gebruiken? Dat kan:

This official White House photograph is being made available only for publication by news organizations and/or for personal use printing by the subject(s) of the photograph. The photograph may not be manipulated in any way and may not be used in commercial or political materials, advertisements, emails, products, promotions that in any way suggests approval or endorsement of the President, the First Family, or the White House

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *