2 thoughts on “American Crossroads: Niet (dus)

  1. De democraten hebben zo’n slimme tactiek bedacht met de “Jobs Bill” als Campagnestrategie. Ze wisten dat deze nooit door de Senaat zou komen. Dus moet deze opgesplitst worden in delen. En nu komen ze om de zoveel tijd telkens met een “populaire” maatregel om zo de republikeinen onder druk te zetten. Ze beginnen nu met de lonen van leraren.

    Het is natuurlijk een schande dat de President met de Economie speelt om zo zijn herverkiezing veilig te stellen, maar het is campagnetechnisch wel slim.

    • Het is niet zo slim met de leraren op de proppen te komen. Het is niet zo dat leraren enorm veel verdienen, maar de kiezer weet doorgaans heel goed dat overige arbeidsvoorwaarden, vooral de pensioenen (die men in de private sector als regel niet heeft), rechtstreeks worden gefinancierd uit zijn gemeentelijke property taxes. Die leraren zijn vaak verplicht lid van een vakbond, en de vakbonden houden vast aan belonen op grond van dienstjaren en het in dienst houden van leraren die niet goed functioneren. Die onderwijsbonden hebben ‘No Child Left Behind’ laten mislukken, en zijn voor een groot deel verantwoordelijk voor de lage kwaliteit van het primaire en secundaire onderwijs. Wanneer het maar enigszins mogelijk is, stuur je kinderen naar een charter school of naar een school van de kerk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *