[VIDEO] Amerika's Iron Lady

Bachmann blijft geloven – in God en zichzelf. In deze laatste video (waarin iemand zijn mond niet kan houden – hilarisch) vergelijkt Bachmann zich met Ronald Reagan en Margaret Thatcher. Beide vergelijkingen gaan natuurlijk behoorlijk mank. Geeft niets, Bachmann wil dolgraag de Amerikaanse Iron Lady zijn. Thatcher stak met die geuzennaam de draak tijdens een speech – de geuzennaam had ze trouwens gekregen van de Russische minister van Defensie. De vraag is of Bachmann dat weet. Zo niet dan is er nog geen man overboord. Volgens haar vormt de Sovjet Unie immers nog altijd een groot gevaar voor Amerika. <<

One thought on “[VIDEO] Amerika's Iron Lady

  1. President Obama had het destijds over het voeren van campagne in 57 van de 59 Amerikaanse staten, en volgens Vice-President Biden sprak President Roosevelt in 1929 het volk op de nationale televisie toe om het beleid ten aanzien van de economische crisis uit te leggen. Mevrouw Bachmann weet echter heel goed dat de USSR niet meer bestaat, President Obama kent het aantal Amerikaanse staten precies, en Biden wist ook wel dat President Roosevelt pas in 1933 aan de macht kwam. Het is vrijwel onvermijdelijk dat men tijdens het voeren van campagne vermoeid raakt en de verkeerde dingen zegt. Veel erger is het beweren van onzin omdat men het echt niet weet. Dat laatste was helaas het geval bij Herman Cain, die van een aantal elementaire zaken niet op de hoogte bleek. Mevrouw Bachmann is niet optimaal voorbereid, maar wel beter dan Cain, en ze maakt ook niet zo’n robotachtige indruk als Romney.

    Maak niet de fout te denken dat Bachmann dom is. Dat beweerde men destijds ook over Bush Jr. Over President Bush werd tijdens de campagne van 2004 beweerd dat hij veel minder intelligent zou zijn dan John Kerry. Nu de resulaten van de intelligentietesten van Defensie van beiden openbaar zijn, weten we wel beter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *