The ticket

De eerste primary voor de Republikeinse nominatie is pas over een half jaar, maar speculanten slaan nu al massaal domeinnamen in. Hierbij wordt niet alleen gegokt op de uiteindelijke presidentskandidaat, maar ook op zijn – of haar – keuze voor het vice-presidentschap. Sites als RomneyMcDonnell.com, RomneyPortman.com, PerryBachmann.com, PerryRubio.com, BachmannChristie.com en BachmannPerry.com zijn enkele voorbeelden van geregistreerde domeinnamen. Speculanten registreren deze domeinnamen in de hoop ze in de toekomst voor veel geld te verkopen.

Van  domeinnamen die al geregistreerd zijn is nog niet bekend hoeveel ze in de toekomst moeten gaan kosten. Van twee domeinnamen is wél al een minimumprijs bekend: voor Romney-Perry2012.com en Perry-Romney2012.com moet de GOP minimaal $50.000 neerleggen. Perry en Romney als presidents- en vice-presidentskandidaat is een opmerkelijke keuze aangezien het de twee (huidige) front runners zijn.

Opvallend

In het stuk uit The Hill staat verder nog een opvallende opmerking: voor het domein RomneyRubio.com is al eens $100 geboden (en afgewezen). Marco Rubio is een Republikeinse senator uit Florida. Hij is jong, charismatisch, een lieveling van de Tea Party én latino. Deze eigenschappen maken hem erg aantrekkelijk om als vice-president on the ticket te hebben. Mitt Romney is in ieder geval geïnteresseerd. <<

2 thoughts on “The ticket

  1. Pingback: Marco Rubio: de ideale anti-Obama « @ElectionDeskUSA

  2. Pingback: Marco Rubio: de ideale anti-Obama « ElectionDeskUSA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *