Huntsman on the attack

— Huntsman heeft een probleem. Hij is een gematigde kandidaat in een gepolariseerd klimaat. In bovenstaand interview dat Huntsman zondag gaf aan ABC News noemt hij zichzelf centrum-rechts, terwijl hij de overige Republikeinse kandidaten én Obama fringe candidates noemt. De overige GOP-kandidaten zijn extreem-rechts, terwijl Obama extreem-links is volgens Huntsman. In het interview met ABC News verkiest hij gelijk maar even de evolutietheorie en wetenschap boven religie

The minute that the Republican Party becomes the anti-science party, we have a huge problem. We lose a whole lot of people who would otherwise allow us to win the election in 2012…. I can’t remember a time in our history where we actually were willing to shun science and become a party that was antithetical to science. I’m not sure that’s good for our future, and it’s not a winning formula.

Alsof hij hiermee nog niet genoeg poep in de ventilator gooit, noemt hij in hetzelfde interview de andere GOP-kandidaten feitelijk onverkiesbaar.

Right now this country is crying out for a sensible middle ground. Right now we have people on the fringes…. We have zero substance.

Huntsman staat op op 3% in de polls voor de New Hamsphire primary. Hij moet dus wel iets doen. De Democraten hebben aan de andere kant door dat Huntsman – mocht hij de Republikeinse nominatie winnen – aantrekkelijk kan zijn voor independents en rechtse democraten, en hebben ondanks zijn achterstand in de polls een attack add gemaakt.

Een van de eerste primaries wordt op 6 februari gehouden in New Hampshire. Dit kan goed nieuws zijn voor Huntsman, waar de favoriet het heel vaak niet goed doet. Als hij hier momentum op kan pikken, wie weet waar het dan eindigt.. <<

One thought on “Huntsman on the attack

  1. Pingback: Perry’s social security probleem « @ElectionDeskUSA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *