[Feeding Frenzy] Super Tuesday!

Nooit eerder scoorde Mitt Romney beter dan Santorum [Gallup]

Super Tuesday moet nog echt starten, maar een overwinning heeft Romney nu al op zak: hij staat voor, ver voor op Santorum onder als Republikein geregistreerde kiezers. Nooit eerder scoorde hij zo hoog (38 procent over 22 procent van Santorum, zie grafiek). Nooit eerder scoorde een kandidaat hoger dan Romney nu doet. Het commentaar dat Romney maar geen overtuigende leider/kandidaat voor de Republikeinse kiezer is, lijkt daarmee naar het rijk der fabeltjes te moeten worden verwezen.

De Operation Hilarity Push Back [Mitt Romney]

Tijdens mijn studie politieke wetenschappen leerde ik dat strategisch stemmen geen zin heeft. Mijn individuele stem heeft geen enkele invloed op de uitkomst van een verkiezing. Dat moet met zijn allen en waarom zou je dan geen paritj oprichten of je gewoon bij een partij aansluiten? Dat deden Democraten in de voorronde in Michigan. In de hoop Santorum te laten winnen en zo Obama een handje te helpen. Romney maakte er een clipje van.

Gingrich wil van auteursrechtenkwestie af [The Caucus]

Best karig om met de Eye of the Tiger van Foreigner op te komen. De band scoorde er een enorme hit mee, het was de soundtrack van Rocky en voor altijd aan het boksen geklonken. En schoolbandjes. Er zijn weinig beginnende muzikanten die het nummer in hun repertoire hebben overgeslagen. Er zijn weinig politici die de verleiding kunnen weerstaan om het nummer te gebruiken voor hun campagne. Gingrich in ieder geval in 2009 niet en nu heeft-ie een proces aan zijn broek. Van de rechthebbende band. Want Gingrich heeft het niet eerst even gevraagd en Foreigner vindt veel goed. Maar de tune zijn van de voormalige Speaker gaat zelfs hen te ver. De campagne van Gingrich probeert het op een akkoordje te gooien. Nu is het aan de rechter om er wat nuttigs over te zeggen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *