En dat is drie voor Herman Cain

Mr. Cain has said over the past two days at public events that we could see other baseless allegations made against him as this appalling smear campaign continues. He has never acted in the way alleged by inside-the-Beltway media, and his distinguished record over 40 years spent climbing the corporate ladder speaks for itself.

— Woordvoerder J.D. Gordon┬áreageert op beschuldiging dat Herman Cain een derde vrouw onheus zou hebben benaderd

3 thoughts on “En dat is drie voor Herman Cain

  1. Het begint nu wat op de campagne van Nikki Haley te lijken. Zodra haar kandidatuur bekend werd, meldden zich twee heren die beweerden een “inappropriate relationship” met haar te hebben gehad. Na een week waren er al zes heren, en ze eindigde met ongeveer een dozijn. Ze waren allemaal graag bereid waren voor de camera te vertellen over de vele “inappropriate relationships” die ze met de kandidaat hadden gehad. Nikki Haley won echter de verkiezingen en werd zo de eerste gouverneur van de TEA Party.

    Ik verwacht dat het bij Cain misschien niet bij drie vrouwen zal blijven. Het zullen er waarschijnlijk geen twaalf worden, maar vijf tot acht anonieme vrouwen die allemaal beweren veel last te hebben gehad van de opdringerigheid van Cain behoort tot de mogelijkheden. Het eigenaardige bij deze derde vrouw is dat ze geen zwijgplicht heeft, maar ook niet wil praten. Waarom ze dan wel bereid was haar verhaal tegen AP te vertellen, is nogal raadselachtig.

    Cain beschuldigt nu de medewerkers van Perry van het voeren van een smeercampagne. Dat lijkt me ook niet onwaarschijnlijk. Perry is als Nixon, een dirty fighter die nergens voor terugschrikt.

  2. Misschien dat Cain op dit moment er meer baat bij heeft dat heel veel vrouwen zich melden dan dat het bij de 3-4 vrouwen blijft die al genoemd waren. Hoe meer vrouwen zich melden hoe onzinniger de beschuldigingen worden.

  3. Pingback: Cain is het kwijt, Hunstman ziet een gaatje « ElectionDeskUSA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *