De Gingrich/Obama campagne ~ volgens Newt Gingrich

In January 2012, Gingrich-Obama campaign will come down to two questions: Can you endure the pain of four more years of radical incompetence, which would be my argument, and, can I survive the weight of negativity, smears, assaults and lies that they’re going to throw?

— Newt Gingrich gaf gisteren tijdens een town hall meeting een voorproefje van zijn campagne tegen Obama. Dan moet hij nog wel even de nominatie van de Republikeinse Partij winnen, uiteraard.

One thought on “De Gingrich/Obama campagne ~ volgens Newt Gingrich

  1. Het antwoord op de eerste vraag is simpel: Elk van de acht belangrijkste Republikeinse kandidaten zal een betere president zijn dan President Obama. Obama is geen echte leider, is niet in staat en niet bereid de mensen in het land te verenigen, en dat is juist wat de economie nu nodig heeft.

    Het antwoord op de tweede vraag is: Nee. De levensloop van Gingrich bevat veel te veel zwakke plekken. Zijn campagne zal bezwijken onder de negatieve propaganda. Obama heeft maar weinig bereikt waarmee hij kiezers kan trekken, de belangrijkste problemen zijn niet opgelost, en dus wordt zijn campagne vooral negatief. De lame stream media zullen hem daarin van harte steunen met harde persoonlijke aanvallen. Ik zie de reeks artikelen over Newts maitresses in de New York Times en de serie documentaires over Newts lobbywerk op CBS al voor me. De onafhankelijke kiezers, die een paar weken voor de presidentsverkiezingen eens gaan bedenken op wie ze zullen stemmen, zullen dan afhaken. Het zijn echter de onafhankelijke kiezers die beslissen wie er president wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *