Anita Perry

I think any time you have a wife go out on the trail, you know that your campaign’s basically in trouble if you start putting your wife out there in a front and center way.

— Matthew Dowd over de plotselinge verschijning van Annita Perry (vrouw van Rick) in diens campagne, Politico analyseerde waarom.

One thought on “Anita Perry

  1. Welnee. Perry is al bijna 30 jaar getrouwd met een vrouw die hij reeds als kind kende. Een stabiel huwlijk is een belangrijke indicatie voor de kwaliteit van de kandidaat, zo vindt de achterban.

    Gingrich vertelde destijds aan zijn tweede echtgenote dat hij van haar wilde scheiden toen zij in het ziekenhuis werd behandeld tegen kanker, terwijl Giuliani zijn tweede vrouw via een persconferentie liet weten van een voorgenomen echtscheiding. Zowel Gingrich als Giuliani gaven hiermee blijk van een ernstig karakterdefect. De achterban accepteert dit niet, en dus worden zowel Gingrich als Giuliani nooit de uiteindelijke presidentskandidaat.

    Het is juist goed een gelukkige (eerste) echtgenote te laten zien, en dat doet Perry nu. Cain, Santorum, Huntsman, Paul, e.a. kunnen dat ook, en dat zien wij nu eenmaal graag. In de derde vrouw van Gingrich of Giuliani is niemand geinteresseerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *